Bewaar je ticket en geniet extra in 2022

Helaas helaas helaas moeten we mededelen dat we Live at Wantij opnieuw een jaar verplaatsen.. We stonden te trappelen om voor jullie een spectaculaire vierde editie neer te zetten in het Wantijpark, maar volgens de routekaart van de overheid zullen er op zijn vroegst half juni evenementen toegestaan zijn. Dat is voor Live at Wantij helaas te laat. We verplaatsen Live at Wantij naar 17 juni 2022. Het goede nieuws.. Je kunt je ticket(s) wederom meenemen!

Tickets van 2020 blijven geldig voor de editie van 2022, je hoeft hiervoor niks te doen.  En het gratis drankje omdat je je kaartje houdt, blijft natuurlijk staan!

We missen jullie en de gezelligheid in ons mooie Wantijpark enorm! Daarom zitten we in de tussentijd niet stil en gaan we proberen er tóch een hele leuke zomer van te maken in de vorm van de Dordtse Feesten. Hierover binnenkort meer!

#Bewaarjeticket

Live at Wantij steunt het publieksinitiatief van bewaarjeticket.nl. Deze ticketregeling helpt de impact van het Coronavirus, op de culturele sector, op te vangen. Het goede nieuws is dat je je ticket(s) dus kunt bewaren voor 2022, zodat je alsnog kunt genieten van Live at Wantij. Én! Als jij je ticket(s) meeneemt naar volgend jaar, dan krijg je voor elk behouden ticket volgend jaar bij binnenkomst een gratis consumptiemuntje van ons!

Ticketkopers ontvangen een e-mail met informatie omtrent aangekochte kaarten. We snappen dat je nog met veel vragen zit. Hieronder proberen we je te voorzien van zo veel mogelijk informatie.

De eerstvolgende editie van Live at Wantij vindt plaats op vrijdag 17 juni 2022.
De line up zal in lijn zijn met de line up zoals jullie die van ons gewend zijn. Dus met de beste artiesten van Nederlandse bodem. De exacte line up weten we helaas nog niet, in verband met de agenda’s van de artiesten.
Heb je nog geen mail met informatie ontvangen? Controleer allereerst je spambox, soms komen mails hier terecht. Daarnaast worden veel vragen hieronder beantwoord.

Alleen de hoofdboekers ontvangen een e-mail. Het kan zijn dat je dus even informatie moet inwinnen bij degene die jouw tickets gekocht heeft. Ben jij hoofdboeker en je hebt niets ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.

Alle gekochte tickets blijven geldig voor Live at Wantij 2022, mits verkregen via de officiële Live at Wantij website of via Ticketswap. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Zorg er wel voor dat je je ticket(s) goed bewaard!

Het gratis drankje omdat je je kaartje houdt, blijft natuurlijk staan!

De personalisatie periode loopt door t/m 17 juni 2022.

Je hebt dus nog ruim de tijd voor de eerstvolgende editie om je tickets te personaliseren. Om te personaliseren; zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Je ontvangt je tickets direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Bewaar deze tickets goed, want ze zijn automatisch geldig voor de editie in 2022.

Maak je geen zorgen. Ruim voor de nieuwe editie van Live at Wantij zullen we je per e-mail informeren over hoe gepersonaliseerde tickets omgezet kunnen worden, zodat je kosteloos iemand anders kunt uitnodigen voor het evenement.
Winacties vanuit Live at Wantij:

– Heb je jouw gewonnen ticket(s) al ontvangen via de e-mail? Dan hoef je verder niets te doen. Dit ticket is geldig voor de 2022 editie.
– Heb je jouw gewonnen ticket(s) nog niet ontvangen via de e-mail? Uiterlijk in mei 2022 worden deze tickets automatisch verstuurd. 

Anders:
Heb je je ticket gekocht of gewonnen via een ander/on-officieel kanaal? Dat ligt helaas buiten onze macht. Neem dan contact op met de betreffende contactpersoon.

De ticketprijs zal in 2022 waarschijnlijk een stukje hoger liggen dan toen jij hem kocht in 2019/2020. Als je je ticket behoudt, hoef jij niets bij te betalen.
Het is helaas niet mogelijk om voor een deel van je bestelling restitutie aan te vragen. Dit kan alleen voor de gehele bestelling.

Je kunt natuurlijk wel een andere vriend/vriendin meenemen. Ruim voor de nieuwe editie van Live at Wantij krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over.

Het is ook mogelijk om zelf via Ticketswap een gedeelte van je bestelling te koop aan te bieden.

Als je écht niet kan op vrijdag 17 juni 2022, dan kun je er altijd nog voor kiezen om je tickets op een andere naam te laten zetten. Ruim voor de nieuwe editie van Live at Wantij krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je ticket(s) via Ticketswap aan te bieden. Als je dit niet wil, kan de hoofdboeker tot 20 mei 2022 restitutie aanvragen.

Kaartkopers hebben een mail ontvangen met een link. Heb je nog geen mail met informatie ontvangen? Controleer allereerst je spambox, soms komen mails hier terecht. Daarnaast worden veel vragen hieronder beantwoord. 

Alleen de hoofdboekers ontvangen een e-mail. Het kan zijn dat je dus even informatie moet inwinnen bij degene die jouw tickets gekocht heeft. Ben jij hoofdboeker en je hebt niets ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.

Als je volgend jaar weer wil komen, hoef je niks te doen en kun je met je ticket van 2020 in 2022 naar binnen. Ook dan krijg je je eerste consumptie van ons. Als je niet kan in 2022, kun je terug naar de VVV waar je je ticket gekocht hebt, om daar een restitutie aan te vragen. VVV Dordrecht is open op afspraak. Reserveer ‘jouw’ 10 minuten minimaal 4 uur van te voren via info@vvvzhz.nl of 078-7513000. Ook hier heb je tot 20 mei 2021 om restitutie aan te vragen.
Goede vraag! Iedereen die volgend jaar binnenkomt met een kaartje uit 2020, krijgt bij binnenkomst een gratis consumptiemuntje van ons. Omdat we het zo gezellig vinden dat je er weer bij bent!

 

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op via dit contactformulier. 

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!