Bewaar je ticket en geniet extra in 2021

21 april heeft de overheid de maatregelen rondom evenementen en het coronavirus verlengd tot 1 september. Dit betekent dat wij met heel veel pijn in ons hart genoodzaakt zijn om Live at Wantij te verplaatsen naar 2021… Uiteraard gaan we niet bij de pakken neerzitten en maken we ons klaar voor een spectaculaire comeback op vrijdag 11 juni 2021. En het goede nieuws, je kunt je ticket(s) gewoon meenemen!

Tickets blijven geldig voor de editie van 2021, je hoeft hiervoor niks te doen. En omdat we het zo gezellig vinden dat je er volgend jaar weer bij bent, krijg je het eerste drankje van ons!

#Bewaarjeticket

Live at Wantij steunt het publieksinitiatief van bewaarjeticket.nl. Deze ticketregeling helpt de impact van het Coronavirus, op de culturele sector, op te vangen. Het goede nieuws is dat je je ticket(s) dus kunt bewaren voor 2021, zodat je alsnog kunt genieten van Live at Wantij. Én! Als jij je ticket(s) meeneemt naar volgend jaar, dan krijg je voor elk behouden ticket volgend jaar bij binnenkomst een gratis consumptiemuntje van ons!

Ticketkopers ontvangen een e-mail met informatie omtrent aangekochte kaarten.
We snappen dat je nog met veel vragen zit. Hieronder proberen we je te voorzien van zo veel mogelijk informatie.

De eerstvolgende editie van Live at Wantij vindt plaats op vrijdag 11 juni 2021.
De line up zal grotendeels hetzelfde zijn. Helemaal dezelfde line up kunnen we niet garanderen, in verband met de agenda’s van de artiesten. Maar we doen ons best!
Heb je nog geen mail met informatie ontvangen? Controleer allereerst je spambox, soms komen mails hier terecht. Daarnaast worden veel vragen hieronder beantwoord.

Alleen de hoofdboekers ontvangen een e-mail. Het kan zijn dat je dus even informatie moet inwinnen bij degene die jouw tickets gekocht heeft. Ben jij hoofdboeker en je hebt niets ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.

Alle gekochte tickets blijven geldig voor Live at Wantij 2021, mits verkregen via de officiële Live at Wantij website of via Ticketswap. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Zorg er wel voor dat je je ticket(s) goed bewaard!

Extraatje! Om je te bedanken voor je vertrouwen bieden we iedereen die zijn/haar ticket meeneemt naar 2021 een gratis consumptiemuntje aan!

De personalisatie periode loopt door t/m 11 juni 2021.

Je hebt dus nog ruim de tijd voor de eerstvolgende editie om je tickets te personaliseren. Om te personaliseren; zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Je ontvangt je tickets direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Bewaar deze tickets goed, want ze zijn automatisch geldig voor de editie in 2021.

Maak je geen zorgen. Ruim voor de nieuwe editie van Live at Wantij zullen we je per e-mail informeren over hoe gepersonaliseerde tickets omgezet kunnen worden, zodat je kosteloos iemand anders kunt uitnodigen voor het evenement.
Winacties vanuit Live at Wantij:

– Heb je jouw gewonnen ticket(s) al ontvangen via de e-mail? Dan hoef je verder niets te doen. Dit ticket is geldig voor de 2021 editie.
– Heb je jouw gewonnen ticket(s) nog niet ontvangen via de e-mail? Uiterlijk in mei 2021 worden deze tickets automatisch verstuurd. 

Anders:
Heb je je ticket gekocht of gewonnen via een ander/on-officieel kanaal? Dat ligt helaas buiten onze macht. Neem dan contact op met de betreffende contactpersoon.

Indien je jouw ticket doorzet naar volgend jaar en de prijs blijkt onverhoopt toch hoger uit te vallen, dan hoef jij niets bij te betalen.
Het is helaas niet mogelijk om voor een deel van je bestelling restitutie aan te vragen. Dit kan alleen voor de gehele bestelling.

Je kunt natuurlijk wel een andere vriend/vriendin meenemen. Ruim voor de nieuwe editie van Live at Wantij krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over.

Het is ook mogelijk om zelf via Ticketswap een gedeelte van je bestelling te koop aan te bieden.

Als je écht niet kan op vrijdag 11 juni 2021, dan kun je er altijd nog voor kiezen om je tickets op een andere naam te laten zetten. Ruim voor de nieuwe editie van Live at Wantij krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je ticket(s) via Ticketswap aan te bieden. Als je dit niet wil, kan de hoofdboeker tot 31 mei 2020 restitutie aanvragen.

Kaartkopers hebben een mail ontvangen met een link. Heb je nog geen mail met informatie ontvangen? Controleer allereerst je spambox, soms komen mails hier terecht. Daarnaast worden veel vragen hieronder beantwoord. 

Alleen de hoofdboekers ontvangen een e-mail. Het kan zijn dat je dus even informatie moet inwinnen bij degene die jouw tickets gekocht heeft. Ben jij hoofdboeker en je hebt niets ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.

Als je volgend jaar weer wil komen, hoef je niks te doen en kun je met je ticket van 2020 in 2021 naar binnen. Ook dan krijg je je eerste consumptie van ons. Als je niet kan in 2021, kun je terug naar de VVV waar je je ticket gekocht hebt, om daar een restitutie aan te vragen. VVV Dordrecht is vanwege het coronavirus tot nader order gesloten. Na heropening van de VVV heb je een maand de tijd om daar je restitutie aan te vragen voor je tickets.
Goede vraag! Iedereen die volgend jaar binnenkomt met een kaartje uit 2020, krijgt bij binnenkomst een gratis consumptiemuntje van ons. Omdat we het zo gezellig vinden dat je er weer bij bent!

 

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op via dit contactformulier. Vanwege de drukte, kan het zijn dat het iets langer duurt dan gebruikelijk voor je vraag beantwoord wordt.

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!