Lees hier de FAQ

Live at Wantij 2018 is helaas helemaal uitverkocht.

Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van TICKETSWAP.

De minimumleeftijd voor Live at Wantij is 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het terrein toegelaten.
Er komt dit jaar géén Early Bird actie, wel een voorverkoop. De voorverkoop geeft je de mogelijkheid om je kaarten een week voor de reguliere verkoop te kopen. Je kunt je hier pre-registreren voor de voorverkoop.

Tijdens de voorverkoop kun je maximaal 4 kaarten bestellen per persoon. 

Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op Live at Wantij vind je HIER.
Helaas is er geen mindervalidedeck bij Live at Wantij.
Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt evt. in je inbox zoeken op Paylogic of de kaarten terugzoeken in het persoonlijke account dat je aanmaakt bij het bestellen van de kaarten. Je kunt op dit account inloggen via deze link met jouw eigen gegevens (e-mailadres/wachtwoord). Mocht dit niet lukken (wachtwoord kwijt bijvoorbeeld), dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.
Live at Wantij is in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht, check hier de locatie in Google maps
Check hier hoe je bij Live at Wantij kan komen.
Live at Wantij vindt plaats op vrijdag 1 juni 2018. Het evenement duurt van 15:30 tot 23:00.
De algemene voorwaarden vind je HIER
Het Privacy and Cookie statement vind je HIER
De huisregels lees je HIER
Al het eten en drinken wordt gekocht met munten. Deze zijn op het terrein te koop. Ze kunnen zowel met cash als met pin betaald worden.
Een paraplu zonder scherpe punt mag mee het terrein op.