Lees hier de FAQ

De kaartverkoop start zaterdag 2 december 2017 om 9:00 via deze website. Daarnaast kun je vanaf 2 december voor (fysieke) kaarten terecht bij VVV Dordrecht (bij Intree aan de Spuiboulevard). Let op: kaarten zijn niet verkrijgbaar bij Primera. Bestel je kaarten alleen via deze officiële kanalen! Goed om te weten: per persoon kun je maximaal 10 kaarten bestellen.

Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van TICKETSWAP.

De minimumleeftijd voor Live at Wantij is 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het terrein toegelaten.
Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op Live at Wantij vind je HIER.
Helaas is er geen mindervalidedeck bij Live at Wantij.
Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt evt. in je inbox zoeken op Paylogic of de kaarten terugzoeken in het persoonlijke account dat je aanmaakt bij het bestellen van de kaarten. Je kunt op dit account inloggen via deze link met jouw eigen gegevens (e-mailadres/wachtwoord). Mocht dit niet lukken (wachtwoord kwijt bijvoorbeeld), dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.
Live at Wantij is in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht, check hier de locatie in Google maps
Live at Wantij vindt plaats op vrijdag 1 juni 2018. Het evenement duurt van 15:30 tot 23:00.
De algemene voorwaarden vind je HIER
Het Privacy and Cookie statement vind je HIER