Over Live at Wantij

Kensington
Jacqueline Govaert
BLØF
Suzan & Freek

Live at Wantij geeft je de kans om de grootste Nederlandse acts te zien in het prachtige en intieme Wantijpark.

Live at Wantij is een festival met een landelijke allure, maar een lokaal karakter. Zo werkt Live at Wantij veel samen met lokale sponsors en foodstands. Een festival voor en door Dordrecht, maar dan wel met de beste acts van Nederlandse bodem.

Live at Wantij, het betaalde broertje van Wantijpop, krijgt op 1 juni een tweede editie. En ook dit jaar staan er topacts van landelijke allure, namelijk Kensington, BLØF, Jacqueline Govaert en Suzan & Freek. Zaterdag 2 december start de kaartverkoop

 

Food & Drinks

Op Live at Wantij werken wij zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al ons eten en drinken uit Dordrecht. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Hieronder een greep uit ons foodaanbod.

Broodjes saté Broertjes saté

Bij de broertjes Saté geniet je van een overheerlijk broodje Indonesische kipsaté: een gegrild knapperig broodje, zoetzure komkommer, saté van kippendij, ambachtelijke pindasaus, gebakken uitjes, sambal ketjap saus. Jumm!

Koffie en zoetigheden Coffeelicious

Nog niet helemaal wakker en trek in iets zoets? Coffeelicious heeft de lekkerste zelfgemaakte taarten en onze barista’s draaien er hun handen niet voor om, om jou de mooiste en lekkerste cappuccino of latte te serveren!

Vlaamse patat Bevers

We brengen de VIP-catering naar het grote publiek. De lekkerste patat en snacks vind je op Live at Wantij dan ook bij ons! #iedereenVIP

Burgers Khotinsky

Wat is een festival zonder burgers?... Precies! Bij Khotinsky vind je de allerlekkerste burgers van heel Dordrecht! Komt dat proeven.

Barbecue Wantijpaviljoen

Speciaal voor Live at Wantij rijdt het Wantijpaviljoen hun barbecue buiten, zelfs aan de andere kant van het park kun je deze overheerlijke kippetjes nog ruiken!

Surinaams Toko Kaminah

Bij Toko Kaminah vindt je het allerlekkerste Surinaamse eten. Surinaamse broodjes, nasi, bami, saté en natuurlijk Soto soep. Mmm...

Foto’s

We hebben heel veel leuke foto’s van de eerste Live at Wantij in 2017. Hieronder een kleine preview. Meer foto’s? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina

Aftermovie 2017

De eerste editie van Live at Wantij was een groot succes. In een prachtig Wantijpark was het genieten met Marco Borsato, Nielson, Diggy Dex en Danny Vera.

Tickets

Yes, je bent aangekomen op het leukste deel van onze website! Hier koop je je tickets voor Live at Wantij.

Let wel, de minimumleeftijd is 18 jaar.

Fysieke kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera en VVV Dordrecht (Intree).

Interesse in het zakelijke aanbod van Live at Wantij?

 

AD Early bird
€25,- (+ €2,75 ticketfee)

Een dag eerder je tickets kopen mét korting? Schrijf je hier in om kans te maken op dit unieke aanbod.

Inschrijven kan tot 30 november 12.00 uur
Reguliere tickets
€29,50 (+ €2,75 ticketfee)

De reguliere verkoop van Live at Wantij start op zaterdag 2 december om 9.00 uur.

Koop vanaf zaterdag 2 december je tickets!