Over Live at Wantij

Live at Wantij 2019 vindt plaats op vrijdag 14 juni van 16.00 tot 23.00 uur.

Live at Wantij geeft je de kans om de grootste Nederlandse acts te zien in het prachtige en intieme Wantijpark.

Live at Wantij is een festival met een landelijke allure, maar een lokaal karakter. Zo werkt Live at Wantij veel samen met lokale sponsors en foodstands. Een festival voor en door Dordrecht, maar dan wel met de beste acts van Nederlandse bodem.

Live at Wantij, het betaalde broertje van Wantijpop, vierde op 1 juni haar tweede editie. En ook dit jaar met topacts van landelijke allure, namelijk Kensington, BLØF, Jacqueline Govaert en Suzan & Freek.

Food & Drinks

Op Live at Wantij werken wij zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al ons eten en drinken uit Dordrecht. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Hieronder een greep uit ons foodaanbod.

Broodjes saté Broertjes saté

Bij de broertjes Saté geniet je van een overheerlijk broodje Indonesische kipsaté: een gegrild knapperig broodje, zoetzure komkommer, saté van kippendij, ambachtelijke pindasaus, gebakken uitjes, sambal ketjap saus. Jumm!

Koffie en zoetigheden Coffeelicious

Nog niet helemaal wakker en trek in iets zoets? Coffeelicious heeft de lekkerste zelfgemaakte taarten en onze barista’s draaien er hun handen niet voor om, om jou de mooiste en lekkerste cappuccino of latte te serveren!

Vlaamse patat Bevers

We brengen de VIP-catering naar het grote publiek. De lekkerste patat en snacks vind je op Live at Wantij dan ook bij ons! #iedereenVIP

Burgers Khotinsky

Wat is een festival zonder burgers?... Precies! Bij Khotinsky vind je de allerlekkerste burgers van heel Dordrecht! Komt dat proeven.

Barbecue Wantijpaviljoen

Speciaal voor Live at Wantij rijdt het Wantijpaviljoen hun barbecue buiten, zelfs aan de andere kant van het park kun je deze overheerlijke kippetjes nog ruiken!

Surinaams Toko Kaminah

Bij Toko Kaminah vindt je het allerlekkerste Surinaamse eten. Surinaamse broodjes, nasi, bami, saté en natuurlijk Soto soep. Mmm...

Aftermovie 2018

Bekijk hier de aftermovie van Live at Wantij 2018!

Muziek: Kensington – War

Aftermovie 2017

Bekijk hier de aftermovie van Live at Wantij 2017!

Muziek: Nielson – Hoogste versnelling | Danny Vera – I’ve been around