Over Live at Wantij

Live at Wantij vindt plaats op vrijdag 11 juni 2021 van 16.00 tot 23.00 uur.

De grootste Nederlandse acts in het prachtige en intieme Wantijpark.

Live at Wantij brengt jaarlijks vrienden samen. Samen genieten van de beste acts, het lekkerste eten en het fijne sfeertje is typisch Live at Wantij!

Live at Wantij vindt voor de vierde keer plaats. De laatste twee edities waren volledig uitverkocht. 

Lokaal karakter
Live at Wantij is een festival met een landelijke allure, maar met een lokaal karakter. Zo werkt Live at Wantij veel samen met lokale sponsors en foodstands. Een festival voor en door de regio, maar dan wel met de beste acts van Nederlandse bodem.

Leukste uitje in Dordrecht
Zoek je een leuke activiteit om te doen met vrienden of een bedrijfsuitje in Dordrecht en omstreken? Ook dan ben je bij Live at Wantij aan het juiste adres!

Hoe kom ik er?
Het Wantijpark is prima te bereiken met het openbaar vervoer, lopend, met de auto of per fiets. De locatie check je hier in Google maps.

Aftermovie 2019

Bekijk hier de aftermovie van Live at Wantij 2019!

Muziek: Di-Rect – Devil Don’t Care

Food & Drinks

Op Live at Wantij werken wij zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al ons eten en drinken uit de regio Drechtsteden. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Hieronder een greep uit ons foodaanbod.

Burgers Khotinsky

Trek in een luxe BBQ burger? Bij Khotinsky vind je de allerlekkerste burgers van Dordrecht! Komt dat proeven.

Italiaans Freshpoint

Trek in een overheerlijk, typisch Italiaans gerecht? Genieten van heerlijke spianata’s doe je bij Freshpoint! In de stoere foodtruck is de kwaliteit van Daily Italy te proeven langs la strada!

Surinaams Toko Kaminah

Bij Toko Kaminah vind je het allerlekkerste Surinaamse eten. Zo zijn er diverse Surinaamse broodjes, nasi, bami en saté. Daarnaast kun je genieten van overheerlijke spekkoek en andere kleine lekkernijen. Mmm..

Poffertjes Vissers Poffertjes

Overheerlijke, goudbruine, ambachtelijke poffertjes met een topping naar keuze en een grote klont échte roomboter, voor zowel diner als tussendoortje. Dat is nog eens genieten!

Ambachtelijk ijs Arthur Tuytel

Vele soorten vers ijs, lekker voor tussendoor of als toetje! Bij Arthur Tuytel proef je de ambacht en dat smaakt naar meer..

Wijnbar Boonstoppel Wijnen

Een luxe bubbeltje? Of liever een volle rode wijn? De beste wijnen uit wijngebieden van over de hele wereld proef je hier. Breng een bezoekje aan de gezellige wijnbar-caravan, want Boonstoppel biedt veel lekkers aan tijdens Live at Wantij.