Vanaf 9 juni 2017 is een nieuwe traditie in Dordrecht geboren. Met trots kijken we terug op een editie waar zo’n 8.500 bezoekers uit hun dak gingen bij verschillende Nederlandse top acts. Bijna alle kaarten gingen over de toonbank. Het festival was nagenoeg helemaal uitverkocht.

Programma 2017

 

9 juni 2017, Wantijpark Dordrecht
Voor wie het zich nog kan herinneren, herinnert zich vast een dag met wisselvallig weer. Waar ’s ochtends de regen nog met bakken uit de hemel kwam, brak in de loop van de dag de zon alsnog door. Niemand minder dan rapper Diggy Dex trapte Live at Wantij af. De sfeer zat er meteen in en wanneer rock’-n- rollzanger Danny Vera volgde kon het niet meer stuk.

Danny Vera: ”Hé Dordt, we maken er een mooie middag van! Het zonnetje schijnt. Fucking hell, je moet toch wel heel blij zijn dat je zo’n mooi festival in je stad hebt”

Na Danny Vera mocht Dordtenaar Nielson de toeschouwers vermaken. Marco Borsato sloot de festivaldag succesvol af. De hele dag door hing er een relaxte sfeer in het park.

”Het ziet er heel gezellig uit!” – aldus Marco Borsato

 

Live at Wantij vindt plaats in het prachtige Wantijpark. Daar waar Wantijpop al lange tijd een vertrouwd, jaarlijks terugkerend festival is, maakt Live at Wantij het Wantij-weekend nu compleet. Grote Nederlandse acts in een gemoedelijke sfeer, met een biertje in de hand, maakt Live at Wantij een festival welke vrienden samenbrengt. En dit op één van de mooiste plekken van Dordrecht.

Sfeerimpressie

Dit was Live at Wantij 2017!

Aftermovie

Muziek: Nielson – Hoogste versnelling | Danny Vera – I’ve been around