1 juni 2018, Wantijpark Dordrecht
Na de succesvolle eerste editie van Live at Wantij vlogen de tickets voor de tweede editie nog harder de deur uit. De kaartverkoop werd ’s ochtends vroeg geopend en om 14:00 uur waren alle 9.000 kaarten al uitverkocht!

Programma 2018

 

Bijna de gehele dag stond regen op het menu, maar dit mocht de pret niet drukken! Live at Wantij werd dit jaar afgetrapt door Suzan & Freek. Suzan & Freek zijn vooral bekend geworden via YouTube, doordat het duo lekker, zingbare covers uitbracht. Tegenwoordig timmeren zij druk aan hun zangcarrière. Sinds het optreden op Live at Wantij dit jaar, spelen zij nog elk jaar een belangrijkere rol in de muziekwereld. Suzan en Freek werden opgevolgd door Jacqueline Govaert, de frontzangeres van de band Krezip. Het publiek kon tijdens haar act heerlijk genieten van bekende hits uit haar tijd bij Krezip, maar ook veel eigen nummers kwamen voorbij. Jacqueline werd opgevolgd door Bløf. Bløf heeft er echt een feestje van gemaakt! Het hele publiek ging uit zijn dak bij al hun bekende hits. Wanneer de drummer de eerste noot sloeg, was het publiek niet meer te houden.

Tot slot was daar Kensington. Daar waar vorig jaar Marco Borsato het publiek omverblies, stond dit jaar Kensington als slotact op het programma. Met hun verpletterende optreden kregen ze het hele publiek mee in de vibe. De bandleden waren dan ook niet van plan om bewegingsloos publiek te entertainen.

Kensington: ‘Live At Wantij, mucho respect for partying your asses off in this horrible weather, you rule!’

Kortom: een dag om nooit te vergeten.

Sfeerimpressie

Dit was Live at Wantij 2018!

Aftermovie

Muziek: Kensington – War