DI-RECT
DI-RECT - 21:15 tot 22:30

Ze stonden 217 weken in de album top-100, we hebben het natuurlijk over DI-RECT!

DI-RECT staat al ruim 15 jaar aan de Nederlandse top en kan leunen op een flinke reeks radio en live klassiekers. Hun sound is dansbaar en opzwepend en je moét dit een keer live meegemaakt hebben. Komend voorjaar staan de heren in diverse theaters in het land en op 14 juni komen ze het Wantijpark op zijn kop zetten tijdens Live at Wantij!

Racoon
Racoon - 19:15 tot 20:30

Tijdens hun carrière, die al in 1997 begon, behaalden zij 2 keer een gouden album en 5 keer een platina album. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Racoon!

Racoon kan leunen op een lange reeks hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Met hun album ’Look Ahead And See The Distance’ stonden ze in april in een stijf uitverkochte Ziggo Dome. Momenteel doet Racoon een theatertour, zijn ze de maandelijkse muzikale gast bij DWDD en wordt er gewerkt aan nieuwe muziek. Op 14 juni zijn ze te bewonderen in ons prachtige Wantijpark.

Nielson
Nielson - 17:45 tot 18:45

Hij heeft maandelijks 925.000 streams op Spotify, natuurlijk is dit onze eigen Dordtse Nielson!

Nielson werd bekend door zijn deelname aan de talentenjacht ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ in 2012. Hij won het programma niet, maar scoorde wel een hit met zijn zelfgeschreven nummer ‘Beauty & de brains’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en scoort hij regelmatig hits. Denk aan ‘Sexy als ik dans’, ‘Hoe’, ‘Mannenharten’ en ‘Weet je wat het is’. Ook op Live at Wantij is hij geen vreemde, in 2017 stond hij namelijk ook al op de eerste editie van Live at Wantij. Wij zijn heel blij dat we hem ook dit jaar weer mogen verwelkomen.

Wulf
Wulf - 16:15 tot 17:15

Hij won een edison met zijn debuutsingle ‘Mind Made Up’, dat kan er maar één zijn: Wulf!

Wulf was in 2018 niet van de radio en streaming services af te slaan. Met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ is het een jaar geworden om niet snel te vergeten. Het afgelopen jaar stond Wulf o.a. op festivals als Paaspop, Tuckerville en Concert at SEA. In 2019 staat Wulf op Live at Wantij en daar hebben wij heel veel zin in!!

Dennis Weening
Dennis Weening

Dennis Weening is de presentator van Live at Wantij 2019 en is er de hele dag bij om met zijn praatjes de gaatjes te vullen.