Kensington
Kensington

Kensington is terug!! ‘Mucho respect for partying your asses off in this horrible weather, you rule!’ schreven ze op hun social media na afloop van hun optreden op Live at Wantij in 2018. De verbroedering die die avond ontstond in de regen zal iedereen die erbij was zich nog wel herinneren. Dit jaar gaan we dat nog eens overdoen, hopelijk zonder de regen!

De Dijk
De Dijk

Ook De Dijk behoeft weinig introductie. Al sinds de begin jaren ‘80 maken ze de Nederlandse podia onveilig met hun hits als ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Als ze er niet is’ en ‘Bloedend hart’. In totaal staan ze met al hun nummers meer dan 200 keer in de top 2000! In november stonden ze nog in een uitverkocht Bibelot en dit jaar voor het eerst op Live at Wantij. 

Suzan & Freek
Suzan & Freek

Voor Suzan & Freek is Live at Wantij niet nieuw. In 2018 was Live at Wantij één van hun eerste festivals en verzorgden ze de opening met hun (toen nog) covermuziek. Inmiddels hebben ze een eigen album met meerdere hits, waaronder ‘Blauwe dag’ en ‘Als het avond is’. Per maand luisteren er 1,8 miljoen mensen op Spotify naar hun muziek! 

Tim Akkerman
Tim Akkerman

Tim Akkerman is een muzikant en singer songwriter. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de band DI-RECT, waar hij in 2009 mee stopte. Dit jaar deed hij mee aan het programma de beste zangers en tourt hij met zijn band The Ivy League langs verschillende theaters en festivals. Ook bracht hij in 2019 een nieuw album uit, genaamd ‘Lions Don’t Cry’. 

Dennis Weening
Dennis Weening

Dennis Weening is de presentator van Live at Wantij 2020 en is er de hele dag bij om met zijn praatjes de gaatjes te vullen.